Om bivoks og siden Bivokslys.dk

Bier gør et fantastisk stykke arbejde for vores natur, selvom vi måske ikke tænker over det. De er med til at bestøve blomster og planter, og sørge for vi hvert år har nye grønne og farverige planter der blomstrer op.

Ved at købe produkter lavet af bier, såsom honning, bivoks og produkter lavet af bivoks bl.a. bivokslys som det handler om her på siden, understøtter du biernes tilstedeværelse – en tilstedeværelse som i højere grad er truet grundet de mange byggerier der tager naturen fra bierne.

Her på siden kan du finde bivoksplader og bivokslys i forskellige former og til forskellige formål, bl.a. er det populært med et bivokskalenderlys til december måned, når nu man skal have et lys i centrum kan man ligeså godt vælge et rigtig godt og flot brændende lys.

Bivokslys.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk